Frank Mietes is een bevlogen en ervaren veranderkundige, Lean Six Sigma Blackbelt, Scrum-master en NLP Practitioner. Hij studeerde technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven en volgde zijn Master in Verandermanagement aan de VU Amsterdam.

Zijn passie is coachen en begeleiden bij veranderprocessen. Daarnaast geeft Frank trainingen en workshops over lean, agile/scrum en verandermanagement. En is hij coach bij de Utrechtse Ondernemers Academie en mentor bij Startupbootcamp, waar hij ondernemers begeleid op gebied van Lean Startup.

Zijn aanpak is gebaseerd op vertrouwen in mensen en vanuit zijn overtuiging: ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’. Frank stimuleert organisaties om vooral gezamenlijk aan het werk te gaan, zodat de verandering ook ècht iets van iedereen wordt en niet alleen van management, of erger, de verandermanager.

Hij creëert een omgeving waarin ruimte ontstaat voor het maken van fouten en stimuleert hierdoor openheid, ontwikkeling en verandervibes. Daarbij leidt zijn enthousiasme, gedrevenheid, scherpte en humor tot zelfreflectie, dialoog, draagvlak en blijvend resultaat.